XML
Re: XML
Проверьте у себя, работает поиск и открывается ли окно карта из главного окна "Земельный участок"? Если нет (выдает ошибку) - возможно у Вас установлен в ОС эмулятор эл.ключей - деинсталлируйте его, а также удалите с реестра каталог данного эмулятора. Например,
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\MultiKey\
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MultiKey\
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\GiA_Guardant
А также файл c:\Windows\System32\drivers\Multikey.sys
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\MultiKey\
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MultiKey\
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\GiA_Guardant
А также файл c:\Windows\System32\drivers\Multikey.sys
Помогите решить проблему. Что нужно сделать чтобы при формировании хмІ файла на постоянное пользование ЗУ в блоке "власник" вписывало данные собственника участка, а не данные пользователя. Приходится менять в МОФ. Иначе Госкомзем не принимает хмІ.
А Вы делали проверку (F4) перед созданием обменного файла (XML)? У Вашего субъекта дата возникновения права >= Текущей даты (настройки даты ОС)? Данная ситуация наблюдается на конкретном зем.участке или на всех? Трудно что-то конкретно ответить по Вашему описанию проблемы не видя исходных данных. При правильном заполнении данных - программа все корректно экспортирует в XML... Лучше, если Вы скинете архив зем.участка на support@gis.org.ua (с описанием проблемы) или свяжитесь напрямую http://shels.ru/contact.htm
stavr писав:Помогите решить проблему. Что нужно сделать чтобы при формировании хмІ файла на постоянное пользование ЗУ в блоке "власник" вписывало данные собственника участка, а не данные пользователя. Приходится менять в МОФ. Иначе Госкомзем не принимает хмІ.
робіть, як оренду
Доброго дня, я проводжу преревірку XML в Держкомземі. З перевірених XML, друкуються ДА і формуются поземельні книги.
Питання:
1. Якщо у власника на ділянку є дві підстави (наприклад рішення міської ради і рішення суду) як правильно в GIS6 їх правильно заносити? Я перевіряю файли виконавців, і в мене виходить у ділянки 2 власники (одна і таж людина) і дві різні підстави. Це правильно? який же я тоді отримаю результат в поземельній?
2. у Випадку якщо ділянка знаходиться в садовому товаристві "світанок" ділянка №43 на вулиці Вижницькій, як правильно в XML записувати, адресу розташування ділянки? виконавці, пишуть все у тег StreetName і в мене(GIS6) виходить на кожну ділянку окремий запис у "списку вулиць (проїздів)" ? це нормально?
3. яка правильно записати в XML таку адресу" вул. Сториженецька, навпроти будинку №15", щоб GIS6 цю інформацію зрозумів і правильно показав Поземельній книзі
Буду дуже вдячний за відповідь. Перечитав інструкції відповіді не знайшов . стаж у gis6 тільки 3 тиждень
Питання:
1. Якщо у власника на ділянку є дві підстави (наприклад рішення міської ради і рішення суду) як правильно в GIS6 їх правильно заносити? Я перевіряю файли виконавців, і в мене виходить у ділянки 2 власники (одна і таж людина) і дві різні підстави. Це правильно? який же я тоді отримаю результат в поземельній?
2. у Випадку якщо ділянка знаходиться в садовому товаристві "світанок" ділянка №43 на вулиці Вижницькій, як правильно в XML записувати, адресу розташування ділянки? виконавці, пишуть все у тег StreetName і в мене(GIS6) виходить на кожну ділянку окремий запис у "списку вулиць (проїздів)" ? це нормально?
3. яка правильно записати в XML таку адресу" вул. Сториженецька, навпроти будинку №15", щоб GIS6 цю інформацію зрозумів і правильно показав Поземельній книзі
Буду дуже вдячний за відповідь. Перечитав інструкції відповіді не знайшов . стаж у gis6 тільки 3 тиждень
orso8888 писав:1. Якщо у власника на ділянку є дві підстави (наприклад рішення міської ради і рішення суду) як правильно в GIS6 їх правильно заносити? Я перевіряю файли виконавців, і в мене виходить у ділянки 2 власники (одна і таж людина) і дві різні підстави. Це правильно? який же я тоді отримаю результат в поземельній?
Так, це абсолютно правильно згідно структури нашої програми. В подальшому, два суб'єкта сприймаються як одне ціле, але це також залежить від звітової форми - їй потрібно відповідним чином прописати логіку (прикладом таких шаблонів є держакт 2009)
orso8888 писав:2. у Випадку якщо ділянка знаходиться в садовому товаристві "світанок" ділянка №43 на вулиці Вижницькій, як правильно в XML записувати, адресу розташування ділянки? виконавці, пишуть все у тег StreetName і в мене(GIS6) виходить на кожну ділянку окремий запис у "списку вулиць (проїздів)" ? це нормально?
Взагаліто це залежить від того, як будуть вимагати в ДЗК. Взагаліто може це й нормально...
orso8888 писав:3. яка правильно записати в XML таку адресу" вул. Сториженецька, навпроти будинку №15", щоб GIS6 цю інформацію зрозумів і правильно показав Поземельній книзі
Ну саме для поземельної книги це можна записати в адресі. Можна також спробувати "навпроти будинку №15" записати в будинок. Тут треба перевірити як на це буде реагувати поземельна книга. Залежить це від розділу.
В подальшому, два суб'єкта сприймаються як одне ціле, але це також залежить від звітової форми - їй потрібно відповідним чином прописати логіку (прикладом таких шаблонів є держакт 2009)
3 розділ поземельної книги, реагує не зовсім коректно. Він створює два розділи, на одного і того ж власника, з однією й тієюж підставою.
..."світанок" ділянка №43 на вулиці Вижницькій, як правильно в XML записувати, адресу розташування ділянки?...
Взагаліто це залежить від того, як будуть вимагати в ДЗК. Взагаліто може це й нормально...
Чи можна, щоб виконавці писали в цьому випадку:
Код: Виділити все
<StreetType>вулиця<\StreetType>
<StreetName>Вижницька<\StreetName>
<AdditionalInfo>сад. тов. "світанок" діл. №43<AdditionalInfo> (або тут і дописувати " навпроти будинку №15")
згідно логіки XML так було б краще, чи не так?
а Gis6 це б нормально сприймав, формуючи нормальну адресу?
Також виникло, ще одне питання: Яким чином має бути заповнена підстава у xmL, щоб автоматично в GIS6 у назві підстави виводилось "рішення 24 сесії 5 скликання, тако-їто ради"?
orso8888 писав:3 розділ поземельної книги, реагує не зовсім коректно. Він створює два розділи, на одного і того ж власника, з однією й тієюж підставою.
Це ми виправимо в подальшому.
orso8888 писав:Чи можна, щоб виконавці писали в цьому випадку:Код: Виділити все
<StreetType>вулиця<\StreetType>
<StreetName>Вижницька<\StreetName>
<AdditionalInfo>сад. тов. "світанок" діл. №43<AdditionalInfo> (або тут і дописувати " навпроти будинку №15")
згідно логіки XML так було б краще, чи не так?
Якщо Ви зробите за таким принципом, як показано на прикладі:
Код: Виділити все
<ParcelLocationInfo>
<Region>Харківська область</Region>
<District>Первомайський район</District>
<Settlement>с-ще Комсомольське</Settlement>
<ParcelLocation>
<Urban></Urban>
</ParcelLocation>
<ParcelAddress>
<StreetType>вулиця</StreetType>
<StreetName>Вижницька</StreetName>
<Building>23</Building>
</ParcelAddress>
<AdditionalInfoBlock>
<AdditionalInfo>сад. тов. "світанок" діл. №43</AdditionalInfo>
</AdditionalInfoBlock>
</ParcelLocationInfo>
тобто, у відповідний блок додаткової інформації, то це буде коректний обмінний файл, так можна. Щоб це зробила програма, потрібно прописати "сад. тов. "світанок" діл. №43" в параметри ділянки, поле "Наименование объекта" і ділянці вказати, що вона знаходиться за межами населеного пункту (закладочка "Параметры", поле "Расположение участка"), але це в старих версіях, а в новій, 6.1.4.8, вже буде прописувати цю інформацію не залежно від того в населеному пункті ділянка чи поза ним
orso8888 писав:а Gis6 це б нормально сприймав, формуючи нормальну адресу?
При імпорті ця інформація також потрапить в поле "Наименование объекта". Але для звітових форм потрібно потрібним чином змінити скрипти, щоб адреса бралась не тільки з полів адреси, а ще і з поля "Наименование объекта".
orso8888 писав:Також виникло, ще одне питання: Яким чином має бути заповнена підстава у xmL, щоб автоматично в GIS6 у назві підстави виводилось "рішення 24 сесії 5 скликання, тако-їто ради"?
Це залежить від налаштувань (меню "Сервис", "Установки", закладка "Обменный файл XML", параметр "Дополнительная информация о субъектах"). По змовчуванню використовується це ж поле "Наименование" в параметрах підстави. Але можна цю інформацію зберігати і в коментарях до суб'єкта права (потрібно в налаштуваннях переключити у вказаному вище параметрі). Ця інформація попаде в блок <AdditionalInfo> для суб'єкта, а при імпорті внесеться в назву підстави.