Імпорт

Геодезична інформаційна система 6 та Геодезична інформаційна система 6 Агро

Модератори: NickS, feNICKs

asdads

Re: Імпорт

Повідомлення asdads » 25 листопада 2012, 09:39

Есть распойовка в Диджеталевском формате "dmf". Есть какие то варианты импорта в Гис, что бы информация которая есть в этом файле сохранилась. Заранее спасибо

Denver

Повідомлення Denver » 25 листопада 2012, 11:01

asdads писав:Есть распойовка в Диджеталевском формате "dmf". Есть какие то варианты импорта в Гис, что бы информация которая есть в этом файле сохранилась. Заранее спасибо

В карті створюєте новий шар (полігони), потім через меню імпорта (шар - імпорт) підтягуєте свій dmf, і потім через інструмент "перетворення координат" міняєте Х і У місцями. Матемете ваші полігони в ГІСі, чи будуть там атрибути (фіо, і т.д.) я не памятаю.

NickS

Повідомлення NickS » 26 листопада 2012, 10:00

Denver писав:
asdads писав:Есть распойовка в Диджеталевском формате "dmf". Есть какие то варианты импорта в Гис, что бы информация которая есть в этом файле сохранилась. Заранее спасибо

В карті створюєте новий шар (полігони), потім через меню імпорта (шар - імпорт) підтягуєте свій dmf, і потім через інструмент "перетворення координат" міняєте Х і У місцями. Матемете ваші полігони в ГІСі, чи будуть там атрибути (фіо, і т.д.) я не памятаю.

Ні, не правильно. Атрибутів там буде по мінімуму. Потрібно просто відкрити його в Діджиталі та експортувати всю інформацію в in4 або xml, а потім отримані файлу підгрузити в ГІС6.

Denver

Повідомлення Denver » 26 листопада 2012, 11:37

NickS писав:
Denver писав:

Ні, не правильно. Атрибутів там буде по мінімуму. Потрібно просто відкрити його в Діджиталі та експортувати всю інформацію в in4 або xml, а потім отримані файлу підгрузити в ГІС6.

а якшо немає діджитала, га? а тільки файл dmf. :)

NickS

Повідомлення NickS » 26 листопада 2012, 13:22

Denver писав:а якшо немає діджитала, га? а тільки файл dmf. :)

Тоді натискаємо чарівну клавішу Delete і забуваємо про цей файл. :)
DMF - це не обмінний файл, це внутрішній файл Діджитала з секретною структурою. Як його імпортувати знає лише діджиталс.

kol_s

Повідомлення kol_s » 01 лютого 2013, 19:47

В мене така ситуація, є файл ин4 (вся сіл.рада) в цьому файлі в полі TD="В,07.01.2013,ТОВ Земля і ринок,-", різні виконавці, при імпортуванні в ГІС в тех.док викидає мою оргацізацію, а мені потрібно щоб там була та що в ін 4 в полі TD="В,07.01.2013,ТОВ Земля і ринок,-", чи можливо це зробити?

NickS

Повідомлення NickS » 05 лютого 2013, 18:06

kol_s писав:В мене така ситуація, є файл ин4 (вся сіл.рада) в цьому файлі в полі TD="В,07.01.2013,ТОВ Земля і ринок,-", різні виконавці, при імпортуванні в ГІС в тех.док викидає мою оргацізацію, а мені потрібно щоб там була та що в ін 4 в полі TD="В,07.01.2013,ТОВ Земля і ринок,-", чи можливо це зробити?

Тільки що закинув в один ін4 дві ділянки з різними виконавцями, імпортував - виконавці різні і на місці. Проблеми не бачу. Можливо у Вас зіпсований обмінний файл? Тоді цілком можливо... Було б краще, якби Ви надали нам цей файл на тестування. Бо інакше я не бачу проблеми і нічим зарадити не можу. :|

ruslan

Повідомлення ruslan » 02 березня 2013, 17:48

доброго дня. Підкажуть чи можна створити базу з файлів xml для GIS 6 автоматично без завантаження по порціях
виникає проблема (обмежена кількість файлів яку можна завантажити одночасно)

Denver

Повідомлення Denver » 02 березня 2013, 21:31

ruslan писав:доброго дня. Підкажуть чи можна створити базу з файлів xml для GIS 6 автоматично без завантаження по порціях
виникає проблема (обмежена кількість файлів яку можна завантажити одночасно)

Блін, 5 раз перечитав - ніфіга не пойняв :?

shkril

Повідомлення shkril » 02 березня 2013, 22:45

Импорт - обменных файлов - отмена - добавить из папки.