Імпорт
Re: Імпорт
Есть распойовка в Диджеталевском формате "dmf". Есть какие то варианты импорта в Гис, что бы информация которая есть в этом файле сохранилась. Заранее спасибо
asdads писав:Есть распойовка в Диджеталевском формате "dmf". Есть какие то варианты импорта в Гис, что бы информация которая есть в этом файле сохранилась. Заранее спасибо
В карті створюєте новий шар (полігони), потім через меню імпорта (шар - імпорт) підтягуєте свій dmf, і потім через інструмент "перетворення координат" міняєте Х і У місцями. Матемете ваші полігони в ГІСі, чи будуть там атрибути (фіо, і т.д.) я не памятаю.
Denver писав:asdads писав:Есть распойовка в Диджеталевском формате "dmf". Есть какие то варианты импорта в Гис, что бы информация которая есть в этом файле сохранилась. Заранее спасибо
В карті створюєте новий шар (полігони), потім через меню імпорта (шар - імпорт) підтягуєте свій dmf, і потім через інструмент "перетворення координат" міняєте Х і У місцями. Матемете ваші полігони в ГІСі, чи будуть там атрибути (фіо, і т.д.) я не памятаю.
Ні, не правильно. Атрибутів там буде по мінімуму. Потрібно просто відкрити його в Діджиталі та експортувати всю інформацію в in4 або xml, а потім отримані файлу підгрузити в ГІС6.
NickS писав:Denver писав:asdads писав:Есть распойовка в Диджеталевском формате "dmf". Есть какие то варианты импорта в Гис, что бы информация которая есть в этом файле сохранилась. Заранее спасибо
Ні, не правильно. Атрибутів там буде по мінімуму. Потрібно просто відкрити його в Діджиталі та експортувати всю інформацію в in4 або xml, а потім отримані файлу підгрузити в ГІС6.
а якшо немає діджитала, га? а тільки файл dmf.
Denver писав:а якшо немає діджитала, га? а тільки файл dmf.
Тоді натискаємо чарівну клавішу Delete і забуваємо про цей файл.
DMF - це не обмінний файл, це внутрішній файл Діджитала з секретною структурою. Як його імпортувати знає лише діджиталс.
В мене така ситуація, є файл ин4 (вся сіл.рада) в цьому файлі в полі TD="В,07.01.2013,ТОВ Земля і ринок,-", різні виконавці, при імпортуванні в ГІС в тех.док викидає мою оргацізацію, а мені потрібно щоб там була та що в ін 4 в полі TD="В,07.01.2013,ТОВ Земля і ринок,-", чи можливо це зробити?
kol_s писав:В мене така ситуація, є файл ин4 (вся сіл.рада) в цьому файлі в полі TD="В,07.01.2013,ТОВ Земля і ринок,-", різні виконавці, при імпортуванні в ГІС в тех.док викидає мою оргацізацію, а мені потрібно щоб там була та що в ін 4 в полі TD="В,07.01.2013,ТОВ Земля і ринок,-", чи можливо це зробити?
Тільки що закинув в один ін4 дві ділянки з різними виконавцями, імпортував - виконавці різні і на місці. Проблеми не бачу. Можливо у Вас зіпсований обмінний файл? Тоді цілком можливо... Було б краще, якби Ви надали нам цей файл на тестування. Бо інакше я не бачу проблеми і нічим зарадити не можу.
доброго дня. Підкажуть чи можна створити базу з файлів xml для GIS 6 автоматично без завантаження по порціях
виникає проблема (обмежена кількість файлів яку можна завантажити одночасно)
ruslan писав:доброго дня. Підкажуть чи можна створити базу з файлів xml для GIS 6 автоматично без завантаження по порціях
Блін, 5 раз перечитав - ніфіга не пойняв
Импорт - обменных файлов - отмена - добавить из папки.