Добрий день. В мене виникла наступна проблема. Ми робимо ділянку, яка виділяеться гаражному кооперативу на правах оренди. Відповідно потрібно відобразити тільки самі дороги між рядами гаражів і при цьому зробити саму ділянку одним масивом. В загальному має получитися ділянка з вирізаними всередені прямокутниками.
Шоб таке зробити, я обійшов точки петльою і по площі з промірами мені все в ГІСі виглядало нормально, потім сформував залишок(вирізку). Коли загрузили в НКС виникла помилка геометрії. Можливо я шось неправильно зробив? Підкажіть будь-ласка як все правильно зробити в программі.
Камеральні функції
Re: Камеральные функции
milcom писав:Добрий день. В мене виникла наступна проблема. Ми робимо ділянку, яка виділяеться гаражному кооперативу на правах оренди. Відповідно потрібно відобразити тільки самі дороги між рядами гаражів і при цьому зробити саму ділянку одним масивом. В загальному має получитися ділянка з вирізаними всередені прямокутниками.
Шоб таке зробити, я обійшов точки петльою і по площі з промірами мені все в ГІСі виглядало нормально, потім сформував залишок(вирізку). Коли загрузили в НКС виникла помилка геометрії. Можливо я шось неправильно зробив? Підкажіть будь-ласка як все правильно зробити в программі.
Якщо баланс площ сходиться, а НКС видає помилку геометрії - на думку приходить декілька варінтів:
1. контур ділянки (з вирізами) описан через прив’язку, а для НКС потрібно через вирізку. Це ж саме стосується і угідь.
2. неправильно описан один із контурів - наявність дублікатів точок
feNICKs писав:milcom писав:Добрий день. В мене виникла наступна проблема. Ми робимо ділянку, яка виділяеться гаражному кооперативу на правах оренди. Відповідно потрібно відобразити тільки самі дороги між рядами гаражів і при цьому зробити саму ділянку одним масивом. В загальному має получитися ділянка з вирізаними всередені прямокутниками.
Якщо баланс площ сходиться, а НКС видає помилку геометрії - на думку приходить декілька варінтів:
1. контур ділянки (з вирізами) описан через прив’язку, а для НКС потрібно через вирізку. Це ж саме стосується і угідь.
2. неправильно описан один із контурів - наявність дублікатів точок
Мені треба було вертатися петльою по тих самих точках, в мене просто з ділянки треба вирізати 5 прямокутників... а як тоді можна зробити таке?
milcom писав:Мені треба було вертатися петльою по тих самих точках, в мене просто з ділянки треба вирізати 5 прямокутників... а як тоді можна зробити таке?
А навіщо взагалі Ви петлю робите? На шарі "ділянка" контур намальований за годинниковою стрілкою - це зовнішній контур, а проти годинникової стрілки - це внутрішній контур. Детальніше про прив'язки та вирізки читайте тут:
http://shels.com.ua/blog.htm?b=89
NickS писав:milcom писав:Мені треба було вертатися петльою по тих самих точках, в мене просто з ділянки треба вирізати 5 прямокутників... а як тоді можна зробити таке?
А навіщо взагалі Ви петлю робите? На шарі "ділянка" контур намальований за годинниковою стрілкою - це зовнішній контур, а проти годинникової стрілки - це внутрішній контур. Детальніше про прив'язки та вирізки читайте тут:
http://shels.com.ua/blog.htm?b=89
Дякую поняв, здаеться получаеться побачу як піде з НКС)))
Подскажите пожалуйста где вставить описание точки в угодья
<PointInfo>
<Point>
<UIDP>1</UIDP>
<PN>1001Е</PN>
<DeterminationMethod>
<Survey />
</DeterminationMethod>
<X>5570423.581</X>
<Y>4401365.470</Y>
<H>18.353</H>
<MX>0.005</MX>
<MY>0.005</MY>
<MH>0.003</MH>
<Description>кут кн</Description>
Alexolei писав:Подскажите пожалуйста где вставить описание точки в угодья<PointInfo>
<Point>
<UIDP>1</UIDP>
<PN>1001Е</PN>
<DeterminationMethod>
<Survey />
</DeterminationMethod>
<X>5570423.581</X>
<Y>4401365.470</Y>
<H>18.353</H>
<MX>0.005</MX>
<MY>0.005</MY>
<MH>0.003</MH>
<Description>кут кн</Description>
Имя точки это тег PN:
<PN>1001Е</PN>
А вообще, это в ГИСе надо делать, а не в обменнике ковыряться.
Описание точки - <Description>кут кн</Description>
Подскажите пожалуйста где вставить описание точки в угодья
Alexolei, из Вашего вопроса, тоже сразу подумал о наименовании точки <PN> (вопрос размыт). Но я так понимаю, Вас интересует, где именно В ГИС6 прописать информацию о точке для контура угодий, чтоб он попал в обменный файл ХМЛ (тег <Description>)?
Если в установках программы Вкл. Параметр "Заполнение тега PointInfo...Description", то в тег попадает только информация о Наименовании точки. А другую инфу туда не записывали т.к. никогда она не использовалась в этом теге, ну к нам точно не обращались.
А что от Вас требуют конкретно?
Добрый день! Извините за задержку ответа:
требование в Харьковском районе!
feNICKs писав:А что от Вас требуют конкретно?
требование в Харьковском районе!