Укрупнення громад, децентралізація
Re: Предложения по усовершенствованию GIS6
Доброго дня. Підкажіть як населений пункт чи сільську раду включити до ОТГ для відображення в адресі нової Ради. Кнопка для редагування ОТГ в параметрах населеного пункту/сіль.сради не активна
007stas писав:Доброго дня. Підкажіть як населений пункт чи сільську раду включити до ОТГ для відображення в адресі нової Ради. Кнопка для редагування ОТГ в параметрах населеного пункту/сіль.сради не активна
По-перше, Ви не в ту тему написали. Я переніс повідомлення. По-друге, щоб включити сільську раду чи населений пункт до ОТГ, треба спочатку щоб це ОТГ буле створено в списку сільрад. Потім перейдіть в параметри сільради чи нас.пункту і натисніть кнопочку "Вибрати громаду". Якщо ця громада не в цьому районі, можна скопіювати код громади і вставити його в поле "Громада". Після цього, параметри сільради чи нас.пункту потрібно зберегти.
NickS писав:007stas писав:Доброго дня. Підкажіть як населений пункт чи сільську раду включити до ОТГ для відображення в адресі нової Ради. Кнопка для редагування ОТГ в параметрах населеного пункту/сіль.сради не активна
Потім перейдіть в параметри сільради чи нас.пункту і натисніть кнопочку "Вибрати громаду".
Не виходить, я писав, що:
007stas писав:Кнопка для редагування ОТГ в параметрах населеного пункту/сіль.сради не активна
007stas писав:Не виходить, я писав, що:007stas писав:Кнопка для редагування ОТГ в параметрах населеного пункту/сіль.сради не активна
Це через те, що у Вас відключена робота з громадами. Всі громади вже створені, тому навряд чи користувачу доведеться їх самому створювати. Перейдіть в меню "Сервіс" - "Налаштування", на закладочку "Розрахунки" - "Таблиці та дані" і поставте галочку "Перевіряти приналежність ради до громади".