Не знаю чи можна зробити чи ні але якшо то не складно то підкажіть.
При відкритті шаблончика (fr3) хочу діалогове вікно з декількома RadioButton.
Якщо вибрано RadioButton1 то використовуєтсья шаблон на Page 1
Якщо вибрано RadioButton2 то використовуєтсья шаблон на Page 2
...
Як діалогове вікно з RadioButton додати я знаю.
А от як логіку в коді прописати не знаю.
Звітні форми. Площа, експлікація і т.д.
Re: Отчётные формы. Площадь, экспликация и т.д.
NoViChoK писав:Не знаю чи можна зробити чи ні але якшо то не складно то підкажіть.
При відкритті шаблончика (fr3) хочу діалогове вікно з декількома RadioButton.
Якщо вибрано RadioButton1 то використовуєтсья шаблон на Page 1
Якщо вибрано RadioButton2 то використовуєтсья шаблон на Page 2
...
Звісно можна! В цьому нічого складного не має, головне розуміти сам підхід. В кожного елемента є властивість "Visible". Якщо вона рівна true, цей елемент відображається, якщо false - не відображається. Так само можна і сторінками керувати: відображати чи приховувати в залежності від умови. В свою чергу, перемикач "RadioButton" має властивість "Checked". Якщо він увімкнений, то ця властивість рівна true, якщо вимкнений - false. В вашому випадку це буде виглядати так:
Код: Виділити все
Page1.Visible := RadioButton1.Checked;
Page2.Visible := RadioButton2.Checked;
Але не забувайте: цей код потрібно вставити в процедуру, яка виконується при натисканні клавіші ОК на діалоговому вікні!
Код: Виділити все
procedure Button1OnClick(Sender: TfrxComponent);
begin
Page1.Visible := RadioButton1.Checked;
Page2.Visible := RadioButton2.Checked;
end;
Бо якщо вставите не туди, куди потрібно, воно працювати не буде, адже перевіряти перемикачі потрібно після того, як закривається діалогове вікно а не перед тим. Так же само, включати чи відключати відображення сторінки потрібно ДО того, як сторінка вивелась. Саме тому це потрібно робити лише по кнопці ОК діалогового вікна.
Чи в програмі шаблони для звіту по rtk(як в Digitals) ? Якщо є -чи є видеоурок на цю тему?
Vyaheslav писав:Чи в програмі шаблони для звіту по rtk(як в Digitals) ? Якщо є -чи є видеоурок на цю тему?
По аналогії з діджиталовським, є такі шаблони:
Схема привязки к геодезическим пунктам ГГС.fr3
Схема переноса в натуру с помощью GPS.fr3
Отчёт GNSS - контроль дифференциального поля.fr3
Відеоуроків не має, але в цих шаблонах є кнопочка "Допомога", де описується як ними користуватись.
NickS писав:Звісно можна! В цьому нічого складного не має, головне розуміти сам підхід.
Дякую!! Розібрався, дійсно не складно.
Вдячний за розгорнуту відповідь!
Вопрос: где в GIS-е выбираются параметры отвечающие за эти переменные - [NaznCelNameDO] и [NaznCelNumbDO](кадастровый план)?
Vyaheslav писав:Вопрос: где в GIS-е выбираются параметры отвечающие за эти переменные - [NaznCelNameDO] и [NaznCelNumbDO](кадастровый план)?
Эти переменные формируются именно в шаблоне. Для этого там есть специальный код. По названиям переменных можно его найти.
-
NickS писав:Vyaheslav писав:Чи в програмі шаблони для звіту по rtk(як в Digitals) ? Якщо є -чи є видеоурок на цю тему?
По аналогії з діджиталовським, є такі шаблони:
Схема привязки к геодезическим пунктам ГГС.fr3
Схема переноса в натуру с помощью GPS.fr3
Отчёт GNSS - контроль дифференциального поля.fr3
Відеоуроків не має, але в цих шаблонах є кнопочка "Допомога", де описується як ними користуватись.
Бажано щоб у схемі переносу в натуру за допомогою GPS вираховувало середню довжину вектора.