NoViChoK писав:1. Я постійно для відображення ділянки на різних схемках копіюю контур ділянки в косметичний шар та роблю заливку червоним.
А шаблон потім відключає всі шари крім того косметичного де контур ділянки.
Чи можливо в коді шаблона щось прописати, щоб він сам мені відображав ділянку червоною заливкою без потреби копіювати контур в косметичний шар? Чи простіше і далі копіювати і не морочити голову:) ?
Нажаль, зробити копіювання контуру через Fastreport не можливо. Не має відповідних функцій. Можна брати малюнок із картиЮ а в карті включити червону заливку для поточної ділянки, але не знаю чи підійде такий варіант.
NoViChoK писав:2. В Fastreport зліва на панелі є "Категорія ГИС6". Для чого вона і як нею користуватися?
Наприклад є пункт "Участок". Напевно повинен відображати ділянку ). Але як то відображення налаштувати ?
То категорія, в якій на звітовій формі можна відобразити малюнок із камеральних чи карти, заливку гісовську чи гісовські стилі ліній та точок, також можна легенду для карти відобразити. Але ці елементи досить специфічні. Наприклад, при збереження в fp3 і потім відкритті не через ГІС6 - вони не відкриються. Їх зручно використовувати, коли потрібно швидко добавити малюнок або зробити умовні позначення.