ozkc писав:1. Багато всього зайвого що не йде в xml.
Пропоную додати (якось помітити) що цей параметр (значення) потрапляє до xml. Може в дужках XML.
Програма використовується не для створення XML, а для ведення реєстру. Створення xml - це лише один із можливих варіантів експорта. Тому вважаю це зайвим. Заповнюйте лише саме необхідне і використовуйте функцію перевірки заповнення інформації (меню
Участок, пункт
Контроль заполненной информации (для оператора) або клавіша F4). За допомогою цієї функції програма буде підсказувати що ще потрібно заповнити в низу вікна у вигляді помилок і зауважень. Якщо незрозуміло що за помилка і де вона виправляється, двічі по ній клацніть.
ozkc писав:2. Якщо я змінив налаштування округлення координат, а площа (похідне значення) не змінилась доки я не нажав кнопку перерахувати. Так само вона не зміниться при створені in4 чи xml. Матимемо координати одні, а площу їм не відповідну.
Пропоную при створені in4 чи xml перевіряти чи обрахована площа відповідає поточним (останнім) даним координат та налаштуванням їх округлення. При невідповідності видавати якесь повідомлення та створювати ОФ з новою площею.
Запишу в пропозиції. Подивимось.
ozkc писав:3. Незручна відсутність можливості групування ОФ у головному меню. Проставляння кожен раз галочок не зручно. Напр. в мене є документація на 40чол. і я хочу до них застосувати автоматичне заповнення, а потім коли вони повернуться з затвердження автоматично до них додати затвердження. А не кожен раз їх помічати. + Незручно щоразу орієнтуватись лиш на кад.номер, адресу ділянки та площу при груповому створені ОФ.
Пропоную додати якийсь код-ключ по якому можна відбирати ОФ.
Як це? Є маркування, є фільтри по кадастровому номеру, відміткам та маркуванню, є відбір даних по будь-якій умові. Навчіться відбирати дані (меню
Отбор, пункт
Отбор записей...) і фільтрувати. Відібрані або відфільтровані дані можна легко відмітити зеленою поміткою ("відмітити все"). Не розумію, з чим у Вас виникають складнощі.
ozkc писав:Чи можна додати поле ПІБ власника?
У таблицю ділянок? Навіщо, коли з правої сторони відображається список власників? Що робити, коли власник не один, а декілька? Почому в такому разі сортувати? Я веду до того, що додавати це поле немає сенсу.
ozkc писав:4. Форма Реєстрація власності -> Закладка Право Власності. Некоректний перехід за допомогою кнопки Tab.
Виправимо.
ozkc писав:5. Списки населених пунктів. Миколаївська область, Новодеський район, Баловненська рада (у БД Боловненська), Єланецький район (у БД Їланецький)
Думаю ліпше один раз поправити розробнику, ніж на кожному компі виконавці.
Населені пункти також мають називатись Баловне та Єланець?
Згоден, це ми виправим.
ozkc писав:6. Нумерація точок при імпорті з in4 в БД змінюється. Виходить ми віддаємо файл xml одною нумерацією, а документацію і каталог (роздруковані не з GIS) з іншою.
В чому полягає різниця номерації точок і як це впливає на документацію? Передайте приклад обмінника і я поясню чому так відбувається.
ozkc писав:7. Робимо послідовність дій. Експорт xml, видалення ділянки з БД, імпорт експортованого -> Форма Реєстрація собственности, Закладка Технічна документація, відсутнє Форма документа (право власності).
Цього поля немає в XML, тому воно втрачається при експорті-імпорті.
ozkc писав:8. Верхня панель «Сервіс», Присвоїти всім вибраним значення. Відсутня можливість присвоїти значення ким видан паспорт.
Запишу в пропозиції. Подивимось.
ozkc писав:+ На інтуїтивному рівні не завжди зрозуміло що автоматично присвоюєш, бо назви ячеєк там і в формі Реєстрація собственості розбігаються.
Наведіть приклади. В де-яких випадках це було виконано з ціллю економії місця.