Хотілось б почути відповідь на попередній пост.
+Ще одна проблема, яка прийшла з версією 6.1.4.0. Ми з Вами по ній спілкувались в електронній пошті.
А саме: у Вас було 2-і різні функції "Змінити напрямок" (називались вони однаково, але по виклику їх з різних місць працювали по різному):
одна з них робила реверс та при цьому змінювала початок опису меж,
друга початок опису меж залишала на місці, але могла інколи запхати опис меж в останню точку ділянки (вона дорівнює першій). Хоча при цьому на кадплані та державті все висвітлювалось нормально, а от при імпорті в хмл букву опису меж в останній точці ділянці не писало.
Тепер Ви там і там залишили лиш одну функцію - першу. Тепер мені доводиться (якщо в in4 ділянка була проти годиника) щоразу перевносити кожну літеру опису меж, а раніше я робив все за допомогою 2-ї функції + контролював щоб не було потрапляння букви опису меж до останньої координати (мені треба було лиш час від часу поправити одну літеру).
ВЕРНІТЬ БУДЬ ЛАСКА ВСЕ ЯК БУЛО,
Зміна напряму координат в ділянках
Re: Возникли проблемы при использовании ГИС6
ozkc писав:Проблеми з формою "Присвоїти всім зазначеним ділянкам значення..."
Виправили.
ozkc писав:Тепер Ви там і там залишили лиш одну функцію - першу. Тепер мені доводиться (якщо в in4 ділянка була проти годиника) щоразу перевносити кожну літеру опису меж, а раніше я робив все за допомогою 2-ї функції + контролював щоб не було потрапляння букви опису меж до останньої координати (мені треба було лиш час від часу поправити одну літеру).
ВЕРНІТЬ БУДЬ ЛАСКА ВСЕ ЯК БУЛО,
Так, ми змінили, але старий алгоритм залишився, в окремому вікні. Для його використання, перейдіть в меню "Координаты" пункт "Преобразование координат" и там натиснуть кнопку "Упорядочить координаты по часовой стрелке и наоборот" або одноіменна команда в меню "Вычисления".
NickS писав:Так, ми змінили, але старий алгоритм залишився, в окремому вікні. Для його використання, перейдіть в меню "Координаты" пункт "Преобразование координат" и там натиснуть кнопку "Упорядочить координаты по часовой стрелке и наоборот" або одноіменна команда в меню "Вычисления".
Не можу знайти, якщо не важко зробіть принтскрін одного і другого варіанту.
Ще одна проблема, при імпорті з in4, "VIII сесія 6 скликання" не вміщяється в комірку "Бланк номер" закладки "Право власності" форма "Реєстрація права...".
ozkc писав:NickS писав:Так, ми змінили, але старий алгоритм залишився, в окремому вікні. Для його використання, перейдіть в меню "Координаты" пункт "Преобразование координат" и там натиснуть кнопку "Упорядочить координаты по часовой стрелке и наоборот" або одноіменна команда в меню "Вычисления".
Не можу знайти, якщо не важко зробіть принтскрін одного і другого варіанту.
У вікні "Камеральные функции".
Кнопочка:
Те саме в меню:
ozkc писав:Ще одна проблема, при імпорті з in4, "VIII сесія 6 скликання" не вміщяється в комірку "Бланк номер" закладки "Право власності" форма "Реєстрація права...".
Потрібно виконати певний sql-запит, щоб внести зміни в структуру баз даних. В поле біля фільтру по коду КУАТУ вставте цей рядок:
Alter Table "Decision" Alter Column "Blank_Num" Varchar(200);
Програма видасть помилку, але ви на неї не звертайте увагу - натисніть Ок і кнопку сортування чи то по кадастровому номеру, чи то по адресі, щоб знову з'явився список ділянок. От і все.
NickS писав:Так, ми змінили, але старий алгоритм залишився, в окремому вікні. Для його використання, перейдіть в меню "Координаты" пункт "Преобразование координат" и там натиснуть кнопку "Упорядочить координаты по часовой стрелке и наоборот" або одноіменна команда в меню "Вычисления".
Зробив як Ви сказали, але нічого путнього не вийшло. Координати (послідовність) змінює, а от розміри не висвітлює. Можна залишити так, як було раніше?
ozkc писав:Ще одна проблема, при імпорті з in4, "VIII сесія 6 скликання" не вміщяється в комірку "Бланк номер" закладки "Право власності" форма "Реєстрація права...".
NickS писав:Потрібно виконати певний sql-запит, щоб внести зміни в структуру баз даних. В поле біля фільтру по коду КУАТУ вставте цей рядок:
Alter Table "Decision" Alter Column "Blank_Num" Varchar(200);
Програма видасть помилку, але ви на неї не звертайте увагу - натисніть Ок і кнопку сортування чи то по кадастровому номеру, чи то по адресі, щоб знову з'явився список ділянок. От і все.
Зробив так як ви сказали (вискакувала помилка), тепер пихає його в комірку "Найменуваня", раніше там автоматично писалось "рішення покровської сільської ради" (чомусь назву ради завжди з маленької писало, але то таке). Тепер раду не пише, а пише тільки сесію. Раніше було набагато зручніше у фразу "рішення покровської сільської ради" вставити фразу "XXX сесії 5 скликання" та усе, а тепер руцями треба щоразу дописувати "рішення" та "покровської сільської ради", а це можливі помилки при наборі.
У нас в області заведено було (не знаю як у інших), що в примітках in4 треба писати орган який надав підставу щось типу "посвідченого приватним нотаріусом Очаківського районного нотаріального округу Сазоновою М.Б." Але це так для інформації.
А можна мене не ігнорити, а по людські вирішити проблему, наша організація придбала 6 пакетів ГІС, невже так вашко вирішити проблему?
термін підтримки ще й близько не закінчився.
doslidnik писав:NickS писав:Так, ми змінили, але старий алгоритм залишився, в окремому вікні. Для його використання, перейдіть в меню "Координаты" пункт "Преобразование координат" и там натиснуть кнопку "Упорядочить координаты по часовой стрелке и наоборот" або одноіменна команда в меню "Вычисления".
Зробив як Ви сказали, але нічого путнього не вийшло. Координати (послідовність) змінює, а от розміри не висвітлює. Можна залишити так, як було раніше?
А натиснути кнопку F5 для оновлення екрану не пробували?
doslidnik писав:От як це відбувається у версії 6.1.3.9. Невже так важко визнати, що Ви допустили помилку в 6,1,4,0 та хочаб повернутись до функціонала 6.1.3.9?
Як це зробити по-старому алгоритмі я Вам уже написав:
http://www.gis.org.ua/forum/viewtopic.php?p=1331#p1331
Добавлю лиш: після цього натисніть кнопку F5, щоб перерахувались проміри і координати. Автоперерахування ми зробимо в наступній версії.
doslidnik писав:А можна мене не ігнорити, а по людські вирішити проблему, наша організація придбала 6 пакетів ГІС, невже так вашко вирішити проблему?
термін підтримки ще й близько не закінчився.
Вас ніхто не ігнорить, не хвилюйтеся. Просто на де-які запитання я відповідаю швидко, коли є відповідь і час на неї, а з де-якими потрібно ознайомитись, перевірити і, знову ж таки, коли є час і немає дзвінків від клієнтів. Якщо Ви помітили, на форумі я відповідаю на ВСІ запитання просто на де-які відразу, а на де-які через певний час.
Я перевірив, у версії 6.1.3.9 точно те саме робить що і тим способом, про який я казав вище. Ви його використовували? Чим відрізняється?