doslidnik писав:Я думаю що повний бред з координатами твориться в усіх ДЗК, а так можно було б навести якийсь лад. А по тому принципу як зараз працює при внесені функція заменить, буде міняти усе що додали після приймання в ДЗК файлу.
Хотілося б зберегти семантику та перевнести лиш координати. Дуже потрібно
Таким чином навести лад не вдасться. Помилки потрібно виправляти.
Це можна зробити таким чином. Потрібно скопіювати координати в буфер обміну (або проімпортувати як нову ділянку і з неї скопіювати координати). Повернутись в потрібну ділянку, видалити координати і вставити нові.
doslidnik писав:Хотів би уточнити, що замінити треба виключно координати кварталу, ділянки, угідь, обмежень та суміжників, а от навіть площу та периметр не чипати, хіба що перевірити на відповідність нових координат до старих перимеру та площі та видати відповідну помилку. У нас раніше периметр до 1-го знаку, а площа до 2-х здавалися. тепер все робиться до 2-х та 4-х відповідно. Було б непогано щоб напрямки стрелок суміжників лишились під тим самим кутом.
Площа та периметр - це похідна від координат, а отже будь-яка зміна координат змінює і саму площу та периметр. Колись просили зробити, щоб автоматом, при імпорті, площа та периметр перераховувались, щоб зайвий раз не натискати кнопочку для перерахування площі, а тепер все навпаки?
Окрім того площа завжди перераховується при виконанні певних операцій та функцій. А інакше і бути не може! Наша програма не повинна брехати. А визначення напрямків стрілок теж залежить лише від того як вводились файли, якщо вони робились так само як і координати, то не дивуйтесь, що суміжники не правильно відображає.
doslidnik писав:Дякую. Нажаль ніхто цим в ДЗК займатись не буде. Вони й за натискання однієї кнопочки гроші захочуть взяти. Єдиний варіант ручками з in4 повидаляти усе зайве (ще так не пробував чи вийде так оновити координати в ГІС) та відати на ДЗК. Але це адський труд.
У мене тільки в одному господарстві ~150 ділянок треба правити. А всього я думаю їх декілька тисяч назбирається. А по організації з 10000, по області ...
. У нас цю проблему вирішують тупо видаленям із БД ділянки, що налазить.
Це те саме, що просити автомобільний завод подовжити руль та педалі, бо дяді Васі влом піддвигати сидіння.
Помилки потрібно виправляти, і виправляти вручну, бо будь-яка програма працює корректно лише тоді, коли все правильно зроблено. Передбачити ж всі помилки не реально і з цим може розібратись лише людина.