Поземельна Книга
-
- Контактна інформація:
Re: Поземельна Книга
Данная проблема решина
- Вкладення
-
- книга Раздел 1.zip
- (5.39 Кіб) Завантажено 31 разів
Доброго дня. Вибачаюсь, новачок.
Сформував 3 розділ Поземельної книги, в реєстраційному вікні ділянки, вказав цивільно правовий договір і нотаріальне посвідчення. Проте в на друк в поземельній книзі, нотаріальне посвідчення не вивелось. Що я роблю не правильно
Сформував 3 розділ Поземельної книги, в реєстраційному вікні ділянки, вказав цивільно правовий договір і нотаріальне посвідчення. Проте в на друк в поземельній книзі, нотаріальне посвідчення не вивелось. Що я роблю не правильно
orso8888 писав:Доброго дня. Вибачаюсь, новачок.
А яким чином Ви сформували і договір і посвідчення? В книзі Ви маєте на увазі галочку "нотаріально посвідчений"? Там посвідчення визначається, якщо стоїть в документі нотаріальний номер.
а де GIS6 має стояти " нотаріальний номер"?
Я працюю в міському Держкомземі. Я імпортую XML файл проектної організації, перевіряю ділянку на F4, вказую підставу, тип договору, номер реєстраційний, номер бланка, з списку юр.лиц, вибираю нотаріат, і нотаріуса(оскільки в XML ці данні відсутні). У графі номер догору, я вибиваю і номер бланку і реєстру. В результаті, щоб репорс бланк 3 розділу поземельної трішки підправив,
чому галочку нотаріальне посвідчення не ставить?
Що я роблю не так?
Чи потрібно відразу імпортувати і XML і IN4?
Я працюю в міському Держкомземі. Я імпортую XML файл проектної організації, перевіряю ділянку на F4, вказую підставу, тип договору, номер реєстраційний, номер бланка, з списку юр.лиц, вибираю нотаріат, і нотаріуса(оскільки в XML ці данні відсутні). У графі номер догору, я вибиваю і номер бланку і реєстру. В результаті, щоб репорс бланк 3 розділу поземельної трішки підправив,
Що я роблю не так?
orso8888 писав:а де GIS6 має стояти " нотаріальний номер"?
Що я роблю не так?
Спробуйте останній варіант третього розділу. Я його переробив. Повинно ставити галочку.
- Вкладення
-
- PZ_r3.zip
- Шаблон третього розділу поземельної книги.
- (12.43 Кіб) Завантажено 12 разів
Дякую, що відгукнулись. Проте в архіві PZ_r3 не 3 розділ, а другий
Ще одне питання, чи можна зробити так, щоб в GIS6 одним кліком, створювались на друк всі розділи поземельної, а не поодному
Ще одне питання, чи можна зробити так, щоб в GIS6 одним кліком, створювались на друк всі розділи поземельної, а не поодному
Меню Печать/Открыть/Поземельная книга.fb3, где "Поземельная книга.fb3" - подшивка отчетных форм. Или же Вы можете сами создать/изменить подобную подшивку в окне Редактировать подшивку.
Или же Вы можете сами создать/изменить подобную подшивку в окне Редактировать подшивку.
Підскажіть, будьласка, детальніше, як це зробити?
Подшивку можно создать/редактировать 2 способами: в редакторе подшивок (в программе ГИС6) или вручную (с помощью блокнота).
Редактор подшивок: Меню Печать/Редактор подшивок/Новая подшивка/Добавить отчет:Выбираете файл и название для содержимого подшивки/ Сохраняете подшивку.
Создание вручную (через блокнот) : Открываете любую стандартную подшивку через блокнот, и создаете/редактируете тело списка подшивки по аналогии. См.доп. на диске:\Books\Руководство пользователя GIS6 Часть I.pdf (Стр. 212-213)
Редактор подшивок: Меню Печать/Редактор подшивок/Новая подшивка/Добавить отчет:Выбираете файл и название для содержимого подшивки/ Сохраняете подшивку.
Создание вручную (через блокнот) : Открываете любую стандартную подшивку через блокнот, и создаете/редактируете тело списка подшивки по аналогии. См.доп. на диске:\Books\Руководство пользователя GIS6 Часть I.pdf (Стр. 212-213)
Гарно дякую Вас за відповідь, все зробив так як потрібно