Поземельна Книга

Геодезична інформаційна система 6 та Геодезична інформаційна система 6 Агро

Модератори: NickS, feNICKs

NickS

Re: Поземельна Книга

Повідомлення NickS » 17 серпня 2012, 10:57

orso8888 писав:Дякую, що відгукнулись. Проте в архіві PZ_r3 не 3 розділ, а другий :oops:

Вибачаюсь. :oops:
Виправив.

UdkzBoguslav

Повідомлення UdkzBoguslav » 14 грудня 2012, 14:15

Доброго дня! Після чергового оновлення неможливо надрукувати Поземельну книгу (друкую з підшивки). Текст повідомлення: Були виявлені наступні помилки: Не возможности преобразовать тип variant (Null) в тип (String). Після закриття вікна програма пропонує надрукувати Поземельну книгу без титулки та змісту - відразу з 1-го розділу. Версія програми 6.1.5.1. Буду вдячна за допомогу.

NickS

Повідомлення NickS » 14 грудня 2012, 15:14

UdkzBoguslav писав:Доброго дня! Після чергового оновлення неможливо надрукувати Поземельну книгу (друкую з підшивки). Текст повідомлення: Були виявлені наступні помилки: Не возможности преобразовать тип variant (Null) в тип (String). Після закриття вікна програма пропонує надрукувати Поземельну книгу без титулки та змісту - відразу з 1-го розділу. Версія програми 6.1.5.1. Буду вдячна за допомогу.

Щоб вирішити цю проблему, потрібно щоб я глянув на Вашу ділянку і поземельну книгу. Для цього, якщо у Вас є річна підтримка, встановіть програму TeamViewer і зв'яжітся з нашими спеціалістами.