Карта

Геодезична інформаційна система 6 та Геодезична інформаційна система 6 Агро

Модератори: NickS, feNICKs

Vaho

Re: Карта

Повідомлення Vaho » 08 липня 2013, 15:33

Скиньте ссилочку на урок - як користуватись заливкою для земельних ділянок в вікні карта. Ато біс його знає, як вона працює.
6156

NickS

Повідомлення NickS » 08 липня 2013, 16:22

Vaho писав:Скиньте ссилочку на урок - як користуватись заливкою для земельних ділянок в вікні карта. Ато біс його знає, як вона працює. 6156

Не зрозумів. Що у Вас не виходить? Фонова заливка виставляється в параметрах шару. Чи Вам потрібно різну заливку для окремих ділянок?

Vaho

Повідомлення Vaho » 09 липня 2013, 10:09

Саме так, мені потрібна різна заливка. Наприклад по коду КОАТУУ: 3210900000 - штрихова заливка, певного кольору. Вибираю параметри відображення слою, виставляю "уникальные значения" по полю КОАТУУ, знаходжу в списку який потрібно мені КОАТУУ, виставляю параметри (колір, тип заливки) - сохранить. І бажаного еХХвекту не бачу. В параметрах слою зняв галочку "стиль слоя для всех объектов"

NickS

Повідомлення NickS » 09 липня 2013, 15:04

Vaho писав:Саме так, мені потрібна різна заливка. Наприклад по коду КОАТУУ: 3210900000 - штрихова заливка, певного кольору. Вибираю параметри відображення слою, виставляю "уникальные значения" по полю КОАТУУ, знаходжу в списку який потрібно мені КОАТУУ, виставляю параметри (колір, тип заливки) - сохранить. І бажаного еХХвекту не бачу. В параметрах слою зняв галочку "стиль слоя для всех объектов"

По-перше, вибирайте вид позначень "Цветовая палитра". По-друге, майте на увазі, що відображати з певною заливкою буде тоді, коли рядок значення повністю співпадає. Наприклад, якщо у Вас ділянка має кадастровий номер 3522582800:02:025:0128, то тоді і в вид заливки потрібно такеж значення прописати. Якщо Ви хочете, щоб заливало одним кольором всі об'єкти, які починаються в кадастровому номері з 3522582800, тоді потрібно записати через маску: 3522582800:*.

Vaho

Повідомлення Vaho » 15 липня 2013, 16:14

Через що так тормозить багатосторінковий друк? Це ж не реально надрукувати щось(((. Я вже 20 хв. стараюсь надрукувати лист розміром 1000 мм на 420 мм. Будь-що, що б я не натиснув потрібно чекати сек 20 - ЦЕ ЖАХ. Зробіть щось!!!!

Denver

Повідомлення Denver » 15 липня 2013, 16:52

Vaho писав:Через що так тормозить багатосторінковий друк? Це ж не реально надрукувати щось(((. Я вже 20 хв. стараюсь надрукувати лист розміром 1000 мм на 420 мм. Будь-що, що б я не натиснув потрібно чекати сек 20 - ЦЕ ЖАХ. Зробіть щось!!!!

Хех, в мене взагалі таке видає http://joxi.ru/D_7jUdg5CbAbSNfOdU4
Що в камералці, що в карті.

З.І. "Лікується" перезавантаженням ГІСа.

NickS

Повідомлення NickS » 15 липня 2013, 17:49

Vaho писав:Через що так тормозить багатосторінковий друк? Це ж не реально надрукувати щось(((. Я вже 20 хв. стараюсь надрукувати лист розміром 1000 мм на 420 мм. Будь-що, що б я не натиснув потрібно чекати сек 20 - ЦЕ ЖАХ. Зробіть щось!!!!

Ми навіть не уявляємо що Ви там відображаєте. Відображати можна просто контур однієї лише ділянки на весь А1 формат, а можна відобразити 20 растрів, кожен з яких по 300-400 Мб займає. Від цього і залежать тормоза. Спробуйте відключити зайві шари, відобразити лише потрібні ділянки. Прослідкуйте через які шари такі тормоза.

zempruvs

Повідомлення zempruvs » 19 липня 2013, 15:27

Zemljk писав:После переустановки лицензионной ГИС6 перестали сохраняться созданные слои, в установка на вкладке mapdraw в пункте автоматически сохранять изменения птичка стоит, и после создания слоев (растр и зем. участки) сохраняю их в ручную, программа работает нормально, но после закрытия и входа все настройки сбрасываются на стандарт созданные слои исчезают, а удаленные стандартные появляються, в чем может быть причина?

У меня та же ситуация, как из нее выйти. Версия программы ГИС6 6.1.5.6., Windows XP Professional, антивирус отключал, каждый слой отдельно сохранял - короче перепробовал все советы с этой темы форума, помогите в чем дело ????

feNICKs
Контактна інформація:

Повідомлення feNICKs » 19 липня 2013, 16:40

В приведенном описании, проблема у пользователя была в авто-сохранении изменений в Проекте. В окне Карта есть функция сохранения изменений в Слоях, а есть функция сохранения Проекта. Если Вы сохранили изменения в слое, но не сохранили сам Проект, то при перезапуске ГИСа в проекте не будут отображаться новые слоя, хотя они будут сохранены с изменениями.
В главном окне "Земельные участки"/Меню Сервис/Установки/закладка MapDraw/ включите параметр "Автоматическое сохранение изменений". При включенном данном параметре, после закрытия ГИСа, изменение в Проекте и слоях сохраняются.
Если этого не происходит, попробуйте перенести папку с проектом в другую директорию( попробуйте сразу скопировать на другой локальный диск), а еще лучше - создайте новый Проект. Откройте в ГИСе Проект с новой папки. Сохраните изменения вручную. А потом проверьте авто-сохранение при закрытии программы. Неоднократно проверяли - изменения сохраняются.

п.с. Учтите, если Вы одновременно запустили несколько ГИСов, в одной версии сохранили изменения и закрыли ГИС, а во второй нет и потом закрыли вторую версию последней, то в проект попадут настройки со второго ГИСа.

Совет: при работе с информацией, не важно, то ли текстовой (Word), графической, программным кодом, всегда выполняйте сохранения результатов (вручную). На первый раз Вам это может показаться неудобным решением, но поверьте, потом Вы просто не будете это замечать и обезопасите результат своей работы однозначно.

milcom

Повідомлення milcom » 07 серпня 2013, 14:55

В мене така проблема: при включені "карти" в менеджері слоїв(Камеральні функції) загружаються карти Google тільки на половину ділянки. Якшо перейти в вікно "Карти", то там растр загружаеється правильно, на всю ділянку... але при формувані "План отвода участка в собственность или аренду (А3)" гугловська карта загружається знову наполовину. Підкажіть як виправити цю ситуацію... нічого не міняв в настройках, а формувати правильно перестало(