Звіти в ГІС 6

Геодезична інформаційна система 6 та Геодезична інформаційна система 6 Агро

Модератори: NickS, feNICKs

feNICKs
Контактна інформація:

Re: Отчеты в GIS6

Повідомлення feNICKs » 18 лютого 2015, 17:56

acpekttov писав:Підскажіть новічку, що треба зробити в отчёте Акт приёма передачи межевих знаків 2013, щоб масштаб для кожного межевого знака був різним

1. в отч.форме создаете диалоговое окно. Его свойству Visible указываете значение False
2. добавляете на диалог. окно Текстовое поле (Edit1) и кнопку Button1.
3. кнопки Button1, в свойстве ModelResult указываете значение mrOK.
4. вместо процедуры procedure Picture2OnBeforePrint(Sender: TfrxComponent); заменяете код на

Код: Виділити все

procedure Picture2OnBeforePrint(Sender: TfrxComponent);
var
   ScaleMin, M : double;
begin
  DialogPage1.Visible := True;
  DialogPage1.Showmodal;

with Picture2, Engine do
  begin
    DrawObject();
    GisShift(<MejnZN."X">, <MejnZN."Y">);

M :=StrToFloat( Edit1.Text);

If M > 0 then
      ScaleMin := StrToFloat(Scale) * M
    else
      ScaleMin := 0;

DrawWmf(Width * 10 / (2560/6773), Height * 10 /(2560/6773), ScaleMin);
    Loadfromfile( StartPath +'\gis.wmf')
 end;
end;

acpekttov

Повідомлення acpekttov » 20 лютого 2015, 11:38

feNICKs писав:
acpekttov писав:Підскажіть новічку, що треба зробити в отчёте Акт приёма передачи межевих знаків 2013, щоб масштаб для кожного межевого знака був різним

1. в отч.форме создаете диалоговое окно. Его свойству Visible указываете значение False
2. добавляете на диалог. окно Текстовое поле (Edit1) и кнопку Button1.
3. кнопки Button1, в свойстве ModelResult указываете значение mrOK.
4. вместо процедуры procedure Picture2OnBeforePrint(Sender: TfrxComponent); заменяете код на
Ні я таке не розумію, як я не пробував, тільки навредил. Якщо Ви зробите я готов оплатити

NickS

Повідомлення NickS » 20 лютого 2015, 15:09

acpekttov писав:Ні я таке не розумію, як я не пробував, тільки навредил. Якщо Ви зробите я готов оплатити

Якщо Ви не вмієте створювати звітові форми, не маєте азів програмування але хочете якісні звіти розроблені під Вашу організацію, то звісно Ви можете у нас їх замовити. Визначтесь як мають виглядати Ваші документи під час друку, які особливості будуть у шаблонів і підготуєте приклади (якщо це текстова частина, то у ворді, якщо графічна, то підійдуть скани). Надайте свої приклади нам, ми порахуємо вартість і скажемо. Якщо Вас влаштує, зможете замовити.
Наші контакти:
http://gis.org.ua/contact.htm

NoViChoK

Повідомлення NoViChoK » 24 лютого 2015, 12:45

Підскажіть як реалізувати. Потрібно в одному із шаблонів вставляти час в форматі години:хвилини (наприклад 12:35). Потім хочу "закинути" цю змінну в бенд і щоб в кожному новому рядку до цього часу додавалось 3 хвилини. Як зробити щоб змінної додавались хвилини?

OlegKA

Повідомлення OlegKA » 25 лютого 2015, 08:50

Добрий день!

Підскажіть, будь ласка, як зробити так, щоб в шаблоні "Кроки межового знака" (додаток до акту прийомки-передачі межових знаків на зберігання) в полі "Видимість на суміжні межові знаки" прописувалися номери суміжних межових знаків, наприклад ми пишемо так: Межові знаки зі сторони А-Б - землі гр. Іванова І.І. Суміжні межові знаки № 2 та № 4. Видимість присутня. (це для межового знаку № 1).

Дякую!

feNICKs
Контактна інформація:

Повідомлення feNICKs » 25 лютого 2015, 09:44

NoViChoK писав:Підскажіть як реалізувати. Потрібно в одному із шаблонів вставляти час в форматі години:хвилини (наприклад 12:35). Потім хочу "закинути" цю змінну в бенд і щоб в кожному новому рядку до цього часу додавалось 3 хвилини. Як зробити щоб змінної додавались хвилини?

Код: Виділити все

Var
  M, H : Integer;
  sTime: String;

procedure MasterData1OnBeforePrint(Sender: TfrxComponent);
Var
   i: Integer;
begin
   For i := 1 to 3 Do
   Begin
      If M < 60 Then
         M := M + 1
      Else
         Begin
            H := H + 1;
            M := 0;
         End;

If H = 24 Then
      Begin
        H := 0;
        M := 0;
      End;
   End;
end;

BEGIN
   sTime := TimeToStr( Time); //'9:58:55';

// удаляем секунды
   sTime := Copy( sTime, 0, Length( sTime)-3);

// Часы
   H := StrToInt( Copy( sTime, 0, Pos( ':', sTime)-1));

// Минуты
   M := StrToInt( Copy( sTime, Pos( ':', sTime)+1, Length( sTime) - Pos( ':', sTime)));
END.

А в бэнде MasterData1 выводите эти переменные в нужном Вам формате : [FormatFloat( '00', Н)] [FormatFloat( '00', M)]

Vaho

Повідомлення Vaho » 03 березня 2015, 16:55

Доброго дня! Підкажіть будь-ласка! Пів року тому, зробив я в "фаст репорті" звіт з кількох сторінок і відразу друкував їх, зберіг в форматі *.fp3, пройшло пів року і мені знову знадобилось надрукувати ті звіти. Але тут проблемка, вони не відкриваються, "фаст репорт" пише помилку "Class m4 not found" і закрити не можливо, тільки через "диспетчер задач". Короче, потрібно надрукувати те, що раніше зберіг, а воно мені викидає помилку "Class m4 not found". Що мені робити? Допоможіть будь-ласка.

feNICKs
Контактна інформація:

Повідомлення feNICKs » 03 березня 2015, 17:41

Добавьте в вложение Ваш отчет. даже и не знаю, что там за класс М4, может это вообще связано с какой-то внутренней библиотекой FastPerport

NickS

Повідомлення NickS » 03 березня 2015, 17:48

Vaho писав:Доброго дня! Підкажіть будь-ласка! Пів року тому, зробив я в "фаст репорті" звіт з кількох сторінок і відразу друкував їх, зберіг в форматі *.fp3, пройшло пів року і мені знову знадобилось надрукувати ті звіти. Але тут проблемка, вони не відкриваються, "фаст репорт" пише помилку "Class m4 not found" і закрити не можливо, тільки через "диспетчер задач". Короче, потрібно надрукувати те, що раніше зберіг, а воно мені викидає помилку "Class m4 not found". Що мені робити? Допоможіть будь-ласка.

А коли зберігали, то мабудь не пробували відкривати fp3. Підозрюю, що і тоді він не відкривався (пів року назад) Якщо в шаблоні були компоненти "ГІС", то fp3 буде видавати помилку. Якщо користуєтесь зберіганням в fp3, то краще робіть шаблони без цих компонентів. А в чому проблема знову запустити шаблон?

Vaho

Повідомлення Vaho » 04 березня 2015, 10:43

NickS писав:
Vaho писав:Доброго дня! Підкажіть будь-ласка! Пів року тому, зробив я в "фаст репорті" звіт з кількох сторінок і відразу друкував їх, зберіг в форматі *.fp3, пройшло пів року і мені знову знадобилось надрукувати ті звіти. Але тут проблемка, вони не відкриваються, "фаст репорт" пише помилку "Class m4 not found" і закрити не можливо, тільки через "диспетчер задач". Короче, потрібно надрукувати те, що раніше зберіг, а воно мені викидає помилку "Class m4 not found". Що мені робити? Допоможіть будь-ласка.

А коли зберігали, то мабудь не пробували відкривати fp3. Підозрюю, що і тоді він не відкривався (пів року назад) Якщо в шаблоні були компоненти "ГІС", то fp3 буде видавати помилку. Якщо користуєтесь зберіганням в fp3, то краще робіть шаблони без цих компонентів. А в чому проблема знову запустити шаблон?

Ну напевно проблема в тому, що справді в звіті присутні елементи ГІС6 і дійсно я їх не відкривав пів року тому. Формувати знову немає можливості.
P.S. Щось не зовсім получається вложити файлик.