Приклади робочих скриптів у звітових формах

Геодезична інформаційна система 6 та Геодезична інформаційна система 6 Агро

Модератори: NickS, feNICKs

NickS

Re: Примеры рабочих скриптов в отчётных формах

Повідомлення NickS » 16 серпня 2017, 16:04

milcom писав:Тільки начав розбиратися в створенні своїх звітів. В мене виникло таке питання: як на звіт витягнути землевпорядника і голову сільської ради? Вірніше яке ім'я бази данних підключити і які поля з нього взяти?

Краще не поля. Для цього є вже готові змінні, які автоматично формуються. Вони описані в файлі "_Описание переменных.txt" в папці з програмою.

milcom

Повідомлення milcom » 17 серпня 2017, 12:18

NickS писав:Краще не поля. Для цього є вже готові змінні, які автоматично формуються. Вони описані в файлі "_Описание переменных.txt" в папці з програмою.

[Rda_People] - Представитель местного/районного совета. Ця змінна витягує голову сільської ради, а от землевпорядника в мене не вийшло підтягнути. Підкажіть будь-ласка назву змінної або як саме його взяти. Наперед вдячний за допомогу.

NickS

Повідомлення NickS » 17 серпня 2017, 15:55

milcom писав:
NickS писав:Краще не поля. Для цього є вже готові змінні, які автоматично формуються. Вони описані в файлі "_Описание переменных.txt" в папці з програмою.

[Rda_People] - Представитель местного/районного совета. Ця змінна витягує голову сільської ради, а от землевпорядника в мене не вийшло підтягнути. Підкажіть будь-ласка назву змінної або як саме його взяти. Наперед вдячний за допомогу.

Землевпорядника або голову витягує згідно того, що у Вас забито в адмінподілі. Якщо землевпорядник є в сільській раді, то витягне його, якщо не має, то буде тягнути з району, якщо і там не має, то з області:
[Lnd_People]

Також переконайтесь, що представник землевпорядника у Вас вказано.

milcom

Повідомлення milcom » 17 серпня 2017, 17:11

NickS писав:
milcom писав:

Землевпорядника або голову витягує згідно того, що у Вас забито в адмінподілі. Якщо землевпорядник є в сільській раді, то витягне його, якщо не має, то буде тягнути з району, якщо і там не має, то з області:
[Lnd_People]

Також переконайтесь, що представник землевпорядника у Вас вказано.

[Lnd_People] - ця змінна в мене тягне голову районного відділу Держгеокадастру який в мене забитий в полі "Земельні ресурси" в параметрах району. Землевпорядник в раді(Списки-Рад) заповнений. Чи він ше десь має бути вибраний?

NickS

Повідомлення NickS » 18 серпня 2017, 09:29

milcom писав:[Lnd_People] - ця змінна в мене тягне голову районного відділу Держгеокадастру який в мене забитий в полі "Земельні ресурси" в параметрах району. Землевпорядник в раді(Списки-Рад) заповнений. Чи він ше десь має бути вибраний?

Раз так, тоді Вам потрібен такий код:

Код: Виділити все

//-----------------------------------------------------------------------------------------------
  // Параметры совета

LndNameSov := ''; // ФИО землеустроителя

SeekIKN(<DM1.QbObject."IKN">);

If GetValue('DM2.TbAdvice', 'Lnd_People') <> Null then
  begin
    If LocateData('DM1.QbPeople', 'ID_People', GetValue('DM2.TbAdvice', 'Lnd_People')) then
      LndNameSov := <DM1.QsPeople."Family">;
  end;

milcom

Повідомлення milcom » 22 серпня 2017, 10:55

NickS писав:Раз так, тоді Вам потрібен такий код:

//-----------------------------------------------------------------------------------------------
  // Параметры совета

begin
    If LocateData('DM1.QbPeople', 'ID_People', GetValue('DM2.TbAdvice', 'Lnd_People')) then
  end;

Дуже дякую. Все вийшло.

milcom

Повідомлення milcom » 22 серпня 2017, 18:15

NickS писав:Раз так, тоді Вам потрібен такий код:

// Параметры совета

begin
  end;

Після дня використання данного коду виникла наступна проблема: землевпорядника підтягує тільки при умові, що перед формуванням звіту потрібно зайти в настройки сільської ради і вказати там землевпорядника(інакше підтягує мою фамілію). При зміні ділянки(навіть якшо повернутися на ту саму потім) потрібно знову заходити в настройки ради і по новій вибирати землевпорядника зі спсику, хоть він і вибраний в даний момент. Був би дуже вдячний якшо ви би допомогли мені і з цим моментом.

feNICKs
Контактна інформація:

Повідомлення feNICKs » 23 серпня 2017, 09:36

Там в коде ошибка.
Исправьте у себя:

на

LndNameSov := <DM1.QbPeople."Family">;

milcom

Повідомлення milcom » 23 серпня 2017, 10:16

feNICKs писав:Там в коде ошибка.
Исправьте у себя:

на

LndNameSov := <DM1.QbPeople."Family">;

Дякую, тепер все працює.

007stas

Повідомлення 007stas » 20 вересня 2017, 14:09

Доброго дня. Підкажіть : де в коді шаблона "Ведомость вычисления координат пикетов" використати значення ('true' or 'false') поля <DM3.PGeomove."Visible">, щоб друкувалися лише пікети станцій видимість яких увімкнена.