error: access violation at 0x03cf072b (tried to write to 0xe2089e50), program terminated. lastCP is "RF"
ГИС версии 6.2.0.4
ПОМИЛКА при запуску Error^ Access violation at 0x03cF072B
Re: ОШИБКА при запуску Error^ Access violation at 0x03cF072B
Для початку, перезапустіть ПК. Якщо не допоможе, то перевірте папку ГІС6 на віруси і замініть із оновлення exe-файл.
-
Re: ОШИБКА при запуску
Доброго дня, допоможіть будь ласка з наступною проблемою. Зазвичай я використовую віртуальну ліцензію. А ось позичив на вихідні ключ гуардант з локальною, але запустити гіс так і не зміг. без ніякий помилок без нічого - гіс починала завантажуватися а потім пропадала і все. Може в реєстрі щось поправити потрібно, як на зразок з віртуальною ліцензією?
anmostipan писав:Доброго дня, допоможіть будь ласка з наступною проблемою. Зазвичай я використовую віртуальну ліцензію. А ось позичив на вихідні ключ гуардант з локальною, але запустити гіс так і не зміг. без ніякий помилок без нічого - гіс починала завантажуватися а потім пропадала і все. Може в реєстрі щось поправити потрібно, як на зразок з віртуальною ліцензією?
Доброго дня!
Нажаль, не можна запускати ГІС6 з локальним ключем, коли на комп'ютері прописаний віртуальний. Спочатку треба видалити із системи віртуальний ключ, тоді можна буде запуститись з локальним. Коли ж треба буде використати віртуальний, то його знову треба встроїти в систему. Робиться це за допомогою запуска reg-файлу. Ось я приєдную цей файл, для видалення віртуального ключа із системи (для 64-розрядної версії).
І ще майте на увазі, не бажано використовувати "чужі" ключі. Ключ прив'язується до технічної підтримки і коли Ви використаєте чужий ключ, то програма може сказати, що у Вас не має підтримки. Треба прив'язати цей ключ до своєї організації, якщо збираєтесь з ним постійно працювати.
- Вкладення
-
- виртуальный ключ x64.zip
- (350 байт) Завантажено 18 разів
-
Дякую за файлик. Буду мати на увазі. А з чжим ключем так сталося, що свій закінчився в суботу, а потрібно було попрацювати, тому і можливості продовжити свій не було. А взагалі в майбутньому планую перейти, то все одно потрібно було б переналаштовувати без перевстановлення програми
anmostipan писав:Дякую за файлик. Буду мати на увазі. А з чжим ключем так сталося, що свій закінчився в суботу, а потрібно було попрацювати, тому і можливості продовжити свій не було. А взагалі в майбутньому планую перейти, то все одно потрібно було б переналаштовувати без перевстановлення програми
Перевстановлювати програму не потрібно! Достатньо просто видалити віртуальний ключ із системи.
При открытии ГИС6 ошибка: "01.01.2005 не верный формат даты". Но ГИС запускается, и такую же ошибку выдаёт когда перехожу в сервис - установки.
Zemprofy писав:При открытии ГИС6 ошибка: "01.01.2005 не верный формат даты". Но ГИС запускается, и такую же ошибку выдаёт когда перехожу в сервис - установки.
Настройте в ОС формат даты!
Панель управления/Региональные стандарты/закладка Форматы/кнопка Дополнительные параметры.../закладка Дата/Краткая дата = dd.MM.yyyy.
feNICKs писав:Zemprofy писав:При открытии ГИС6 ошибка: "01.01.2005 не верный формат даты". Но ГИС запускается, и такую же ошибку выдаёт когда перехожу в сервис - установки.
Настройте в ОС формат даты!
Панель управления/Региональные стандарты/закладка Форматы/кнопка Дополнительные параметры.../закладка Дата/Краткая дата = dd.MM.yyyy.
Точнее просто выберите региональные стандарты - "Українська (Україна)".