Укрупнення громад, децентралізація

Геодезична інформаційна система 6 та Геодезична інформаційна система 6 Агро

Модератори: NickS, feNICKs

chzemlemir

Укрупнення громад, децентралізація

Повідомлення chzemlemir » 15 серпня 2017, 09:16

Після укрупнення декілька сільських рад увійшли до територіальної громади. Як порекомендуєте внести зміни в списки, щоб коректно працювали шаблони?

NickS

Re: Укрупнення громад, децентралізація

Повідомлення NickS » 15 серпня 2017, 09:20

Не зрозумів. А що має бути в звітових формах? Наведіть приклад.

chzemlemir

Повідомлення chzemlemir » 15 серпня 2017, 09:56

https://gromada.info/gromada/babyn/#7189
Є така Бабинська громада і на її території с. Дмитрівка
с. Дмитрівка, вул. Шкільна, 89
на території Рясниківського старостинського округу Бабинської об'єднаної територіальної громади Гощанського району Рівненської області

Але на даний час не скрізь перереєструвались, а тому так
на території Рясниківського старостинського округу Бабинської сільської ради Гощанського району Рівненської області

п.с. працівники ОТГ самі не знають як в їх адреси найменуються, а нам працювати треба

NickS

Повідомлення NickS » 15 серпня 2017, 11:31

chzemlemir писав:https://gromada.info/gromada/babyn/#7189
Є така Бабинська громада і на її території с. Дмитрівка
на території Рясниківського старостинського округу Бабинської об'єднаної територіальної громади Гощанського району Рівненської області

Але на даний час не скрізь перереєструвались, а тому так
на території Рясниківського старостинського округу Бабинської сільської ради Гощанського району Рівненської області

п.с. працівники ОТГ самі не знають як в їх адреси найменуються, а нам працювати треба

Так і ми не знаємо. :D Тут треба або якось хитро продумати, або все глобально поміняти. Покищо я не можу нічого порадити, бо інформації обмаль і прикладів майже не має. Цілком можливо, що в майбутньому доведеться вносити громади в списки сільських рад і переробляти алгоритм побудови адрес для звітових форм.

Denver

Повідомлення Denver » 15 серпня 2017, 11:54

Адміністративно-територіальний устрій не змінювався. Зміни в конституцію не вносилися, тому немає такої територіальної одиниці, як "громада".
А тому не видумуйте, й пишіть, як є й було.

NickS

Повідомлення NickS » 15 серпня 2017, 12:19

Denver писав:Адміністративно-територіальний устрій не змінювався. Зміни в конституцію не вносилися, тому немає такої територіальної одиниці, як "громада".

Ото ж і я так думаю. Допоки це все на рівні "одна баба сказала" або "один реєстратор хоче...", не має сенсу кроїти програму і псувати звітові форми. От коли це все буде на законодавчому рівні і для всієї країни, тоді ми внесемо зміни.

chzemlemir

Повідомлення chzemlemir » 20 вересня 2017, 22:39

NickS писав:
Denver писав:Адміністративно-територіальний устрій не змінювався. Зміни в конституцію не вносилися, тому немає такої територіальної одиниці, як "громада".

Ото ж і я так думаю. Допоки це все на рівні "одна баба сказала" або "один реєстратор хоче...", не має сенсу кроїти програму і псувати звітові форми. От коли це все буде на законодавчому рівні і для всієї країни, тоді ми внесемо зміни.

"с. Дмитрівка, вул. Шкільна, 89
на території Рясниківського старостинського округу Бабинської об'єднаної територіальної громади Гощанського району Рівненської області"
Земельний мозг пудрив разом із сільською радою. А відповідно до державної реєстрації
с. Дмитрівка, вул. Шкільна, 89 на території Бабинської сільської ради :lol:

chzemlemir

Повідомлення chzemlemir » 07 червня 2018, 12:26

Пройшло укрупнення громад і населені пункти перейшли в підпорядкування інших сільських рад. КОАТУУ залишилися старі. Як правильно внести зміни в списки, щоб наступило "щастя" ?

NickS

Повідомлення NickS » 07 червня 2018, 14:27

chzemlemir писав:Пройшло укрупнення громад і населені пункти перейшли в підпорядкування інших сільських рад. КОАТУУ залишилися старі. Як правильно внести зміни в списки, щоб наступило "щастя" ?

Нажаль, я навіть не знаю де "шукати" це "щастя", бо це повний бардак! Ми ще не знаємо як взаємодіяти одночасно і з громадами і зі старим стандартом. Це питання треба добре обдумати. Не хотілось би зробити ще гірше ніж було. :-)

Denver

Повідомлення Denver » 11 червня 2018, 14:04

NickS писав:
chzemlemir писав:Пройшло укрупнення громад і населені пункти перейшли в підпорядкування інших сільських рад. КОАТУУ залишилися старі. Як правильно внести зміни в списки, щоб наступило "щастя" ?

Нажаль, я навіть не знаю де "шукати" це "щастя", бо це повний бардак! Ми ще не знаємо як взаємодіяти одночасно і з громадами і зі старим стандартом. Це питання треба добре обдумати. Не хотілось би зробити ще гірше ніж було. :-)

Згідно Конституції, та адміністративно-територіального устрою, то такого поняття, як "Громада" не існує.

Стаття 133. Систему адміністративно-територіального устрою України складають: Автономна Республіка Крим, області, райони, міста, райони в містах, селища і села.

До складу України входять: Автономна Республіка Крим, Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області, міста Київ та Севастополь.

Міста Київ та Севастополь мають спеціальний статус, який визначається законами України.