XML не формує
XML не формує
Не формує XML. Перевстановлював ГІС зазів 5. Випадає таке повідомлення. "Файл XML или схема не существует или не заданы "
Re: XML не формує
А в яку папку встановлена програма?
Також налаштуйте програму, щоб вона запускалась з правами адміністратора. Як це зробити, описано в блозі - https://shels.com.ua/blog.htm?b=115
Також налаштуйте програму, щоб вона запускалась з правами адміністратора. Як це зробити, описано в блозі - https://shels.com.ua/blog.htm?b=115
була в Program Files (x86)
зараз в Program Files
система Windows 10
Алеж вона працювала, правда в камеральних при рисуванні довго пісочні часи крутяться.
А потім при єкспорті в xml таке сповіщення.
зараз в Program Files
система Windows 10
Алеж вона працювала, правда в камеральних при рисуванні довго пісочні часи крутяться.
А потім при єкспорті в xml таке сповіщення.
при переходе из камеральных в основное окно
при выполнении
запись баз данных на диск (архивирование)
такое окно часто появляеться, только перезапуск гиса помогает
при выполнении
запись баз данных на диск (архивирование)
такое окно часто появляеться, только перезапуск гиса помогает
- Вкладення
-
- modal.jpg (31.3 Кіб) Переглянуто 10511 разів
Ви зробили те, що написано в блозі?
Да зробив. Це я знаю. При встановленні перевірених програм я для всіх папок програми це роблю.
Перейдіть в налаштування програми, на закладку "Шлях до службових файлів" і перевірте, щоб поля "Службовий каталог", "Шлях до шаблонів документів" та "Шлях до баз загального призначення" вказували на правильні каталоги в папку, куди встановлено ГІС 6.
Всьо от так як на картинці. Я з ГІС працюю з 2000 року. Такого ніколи не бічив.
Які опціі проставить щоб робив архіватор RAR? Щось не пакує, а в ZIP без проблем!
Які опціі проставить щоб робив архіватор RAR? Щось не пакує, а в ZIP без проблем!
jimS писав:Всьо от так як на картинці. Я з ГІС працюю з 2000 року. Такого ніколи не бічив.
У мене такі опції.
jimS писав:При переході в вікно камеральних функцій і в карту.
Це проблема з емулятором ключів, звертайтесь в нашу техпідтримку.