feNICKs писав:Включіть шар "Таблиця розрахунків" - новостворений контур створюється в ньому. Це стосується і при роботі з іншими інструментами.
виявляється все так просто, мені навіть соромно за моє запитання
feNICKs писав:Включіть шар "Таблиця розрахунків" - новостворений контур створюється в ньому. Це стосується і при роботі з іншими інструментами.
Dmitriy M писав:Пожалуйста, подскажите, как в контур (допустим в слое план) добавить точку, т.е. имеем 4 точки контура нужно добавить 5 точку
Dmitriy M писав:Пожалуйста, подскажите, как в контур (допустим в слое план) добавить точку, т.е. имеем 4 точки контура нужно добавить 5 точку
Vaho писав:Подскажите пожалуйста, как можно пересчитать координаты участка из 2-й зоны СК63 в 3-ю зону СК63. Лазил в камеральных функциях "Вычисления\преобразование по проекции (по ключу), просто преобразование координат " ничего не нашел. Преобразовывает в какие-то непонятные координаты.
zigura_a писав:Всім доброго дня. Допоможіть будьласка порадою. Є в мене наприклад ділянка з координатами до 4 знаків після коми, що портрібно зробили щоб гіс автоматом перерахував (чи може вірніше сказати заокруглив) координати тільки даної ділянки до 3 знаків (або двох, або одного) після коми, і автоматом перерахував площу ділянки і розміри сторін?
Viddilzem писав:Доброго дня. Маю таку справу: десь близько трьох сотень файлів внесених в НКС не мають букв суміжників. Див. рисунок. Чи можна автоматично це виправити щоб замість "-" з"явились "А" , "Б" і т.д. Опис суміжників є.