Імпорт

Геодезична інформаційна система 6 та Геодезична інформаційна система 6 Агро

Модератори: NickS, feNICKs

Dorochenko_iv
Контактна інформація:

Re: Імпорт

Повідомлення Dorochenko_iv » 22 листопада 2016, 15:53

NoViChoK писав:Народ, підкажіть як можна зробити.
Номера якось закинути потрібно обов'язково щоб за них "чіплятися" і до заповнювати інші дані.
Для допомоги є можливість використовувати Delta Digitals.

1. Перевести потрібні ділянки в в dxf 12-13 автокада та проимпортувати в Гіс.
2. Експортнути з Digitals обмінні фали та їх проімпортувати.
3. В 2010 автокаді і новішом є функція переведення лінійних об'єктів в полігони після якої Гіс непогано імпортує даний файл, але також dxf. (яка саме - нажаль не пам'ятаю).

Номера прийдеться забивати вручну так як нема інших даних за які можна було вчепитися і до яких підв'язувати все інше (інших способів мені не відомо).

NoViChoK

Повідомлення NoViChoK » 22 листопада 2016, 16:00

Dorochenko_iv писав:Номера прийдеться забивати вручну так як нема інших даних за які можна було вчепитися і до яких підв'язувати все інше (інших способів мені не відомо).

Я думав якось шейпом з Digitals. Але не розумію як так закинути в digitals (або там щось зробити) щоб при імпорті Gis 6 номера зрозумів

Dorochenko_iv
Контактна інформація:

Повідомлення Dorochenko_iv » 22 листопада 2016, 16:09

NoViChoK писав:Але не розумію як так закинути в digitals (або там щось зробити) щоб при імпорті Gis 6 номера зрозумів

А хіба в даному випадку є різниця в якій саме програмі "щось таке робити" для подальшого створення шейп-файла та імпорту в іншу програму?! Не можу стверджувати але мені здається що немає можливості автокадовску розпайовку перевести відразу в такий формат щоб і полігони були и інформацію до цих полігонів залишилася. Якщо я помиляюсь - підскажіть як саме, бо с шейпами не так досконально працював.

NickS

Повідомлення NickS » 22 листопада 2016, 17:32

NoViChoK писав:Народ, підкажіть як можна зробити.
Є розпайовка в акаді з номерами.
Задача - імпортувати потрібні ділянки з номерами в Gis 6 ( ділянки в автокаді є полігонами). Номера якось закинути потрібно обов'язково щоб за них "чіплятися" і дозаповнювати інші дані.
Для допомоги є можливість використовувати Delta Digitals.
Імпортувати потрібно у вікно "земельные участки" а не в шар карти.
Які є варіанти?

Нажаль, в автокаді всі номери ніяк не прив'язані до об'єктів, тому семантику не можна прочитати і GIS6 імпортує лише координати.